Skip to main content

CELEBS

Hollywood Alert

Η γοητευτική Αντζελίνα Τζολί ξαναχτυπά!  



Η λαμπερή ηθοποιός και μανούλα έξι παιδιών μας άφησε με ανοιχτό το στόμα με την εμφάνισή της Ρώμη, όπου ταξίδεψε για την προώθηση της νέας της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil». Η σταρ στις τελευταίες τις εμφανίσεις μας είχε συνηθίσει με σκούρα μονόχρωμα ρούχα και όλοι γνωρίζουμε την ιδιαίτερη αδυναμία της στο μαύρο φόρεμα. Αυτή την φορά, όμως, επίλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό τοπ σε χρωματισμούς λιλά, με πλισέ υφή, του οίκου Givenchy. Το συνδύασε μάλιστα, με μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και ασορτί μαύρες μυτερές all time classic γόβες.    

 

   

Η σαγηνευτική σταρ φαίνεται πως διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον εξίσου χολιγουντιανό σταρ Μπράντ Πίτ. Μάλιστα, αποκάλυψε σε συνέντευξη πως ο εφηβικός της «έρωτας» ήταν η Μισέλ Φάιφερ. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Σε ερωτεύτηκα όταν έπαιξες στο Grease 2. Στην πραγματικότητα μου άρεσες πάρα πολύ όταν τραγουδούσες το «Cool Rider» πάνω στη σκάλα. Ήσουν πολύ καυτή. Και στον Σημαδεμένο επίσης, ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί σου». Οι δύο αμερικανίδες ηθοποιοί θα συμπρωταγωνιστήσουν στην συνέχεια της ταινίας «Maleficent» που θα κυκλοφορήσει σύντομα στους κινηματογράφους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς