Skip to main content

CELEBS

Τζένιφερ Άνιστον: Μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα

Ο αγώνας της ενάντια στον παιδικό καρκίνο και η φωτογραφία με το ισχυρό κοινωνικό μήνυμα. 



Αδιαμφισβήτητα, η λαμπερή σταρ του Χόλυγουντ Τζένιφερ Άνιστον  είναι μια από τις πιο δυναμικές φύσης του χώρου με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, όμως, είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να χρησιμοποιεί  την δύναμη της για καλό σκοπό.

Με αφορμή την φωτογράφισή της για το νέο τεύχος του περιοδικού Variety, η διάσημη ηθοποιός, που συμμετέχει ενεργά στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, μίλησε ανοιχτά για την αξιέπαινη δράση του αμερικανικού νοσοκομείου St. Jude Children’s Research Hospital, το οποίο, μάλιστα, η ίδια στηρίζει οικονομικά.  

 

 

Στην συνέντευξη της, έδειξε και το μεγάλο θαυμασμό της για αυτούς τους μικρούς ήρωες που αντιμετωπίζουν πολύ νωρίς έναν Γολγοθά. «Βλέπεις αυτά τα μικρά θαύματα, αυτούς τους ήρωες να αντιμετωπίζουν κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει. Ξεκίνησα κάνοντας οτιδήποτε μπορούσα να κάνω. Γνώρισα τα παιδιά κι είναι πραγματικά μικροί ήρωες. Θυμάμαι ένα κοριτσάκι που αναφερόταν στους όγκους της ως «τα μικρά μου κτήματα», γιατί δεν ήθελαν να λένε μπροστά της τη λέξη «καρκίνος». Όλο αυτό σε αναγκάζει να βάλεις τα πράγματα κάτω από νέο πρίσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ηθοποιός.

Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στην δύναμη των γυναικών και η σταρ ποζάρει ντυμένη στα λευκά με τον δυναμικό της βλέμμα να διαχέεται στον φακό. Εκτός από την Τζένιφερ Άνιστον, φωτογραφήθηκαν επίσης και η Μπρι Λάρσον, η Μαράια Κάρεϊ, η Ακουαφίνα, η Τσάκα Καν και η Ντάνα Γουόλντεν.

 

Στην ίδια συζήτηση ασφαλώς και αναφέρθηκε το κίνημα #metoo και η περιζήτητη ηθοποιός ανέφερε πως θα πρέπει πολλά να γίνουν ακόμα, προκειμένου να εξαλείφουν φαινόμενα όπως η μεταχείριση και η σεξουαλική παρενόχληση γυναικών. Επιπλέον μίλησε για την συνεργασία της με τον παραγωγό Χάρβει Γουάνστιν, αναφέροντας πως της ζήτησε με έντονο ύφος να φορέσει ένα φόρεμα του οίκου Marchesa, που σχεδίασε η γυναίκα του. «Αυτό ήταν το μόνο bulling που δέχτηκα» είπε. Φυσικά, αρνήθηκε να το φορέσει και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με φόρεμα Chanel.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner