Skip to main content

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Η στιλάτη εμφάνισή της στη Μύκονο!

Δείτε τι φόρεσε


Βασιλεία Μαξακούλη

Η  Δέσποινα Βανδή σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές! 

Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος, η τραγουδίστρια ξεκίνησε τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής της «My Greece» και ένας από τους πρώτους σταθμούς της ήταν η Μύκονος.

Ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να κάνει τις βόλτες της στο νησί των ανέμων, εντυπωσιάζοντας για μία ακόμα φορά με την εμφάνισή της. 

Με λευκό tshirt, κοντό χακί σορτσάκι, τζιν πουκάμισο δεμένο στη μέση της και λευκά sneakers, η Δέσποινα απόλαυσε έναν χαλαρό πρωινό περίπατο μαζί με τους συνεργάτες της, πίνοντας έναν καφέ καθώς περπατούσε.

Η Δέσποινα πρόκειται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να μας δείξει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μοναδικά μέρη της χώρας μας μέσα από τα μάτια της. 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Τήνο, ενώ συνεχίζονται σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, καθώς η ταξιδιωτική εκπομπή της με τον Βασίλη Δρίσκα αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός