Ποιος είπε ατάλαντη την Angelina;

Επίσης ποιος θα ξεπλύνει τα άπλυτα του Hollywood;

Αναστασία Τουρούτογλου

Οι χάκερς το έχουν βάλει φαίνεται σκοπό να διαλύσουν τον κόσμο του Hollywood. Aυτή τη φορά στόχος δεν έγιναν γυμνές φωτογραφίες διάσημων αλλά η εταιρία Sony Pictures τα αρχεία της οποίας κατάφεραν να «σπάσουν» δημοσιεύοντας προσωπικά e-mail στελεχών που βγάζουν στη φόρα τα... άπλυτα πολλών celebritis. 

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά, υπάρχει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του παραγωγού Scott Rudin και της αντιπροέδρου της εταιρείας Amy Pascal, τον περασμένο Φεβρουάριο, και αφορά στην αυτοβιογραφική ταινία για τον Steve Jobs, η οποία αν και είχε ανακοινωθεί πως θα γυριζόταν από την Sony Pictures, βγήκε τελικά στα σινεμά από την Universal Pictures.

Τότε ήταν γνωστό πως θα την σκηνοθετούσε ο David Fincher, όμως η Angelina Jolie τον μάρκαρε στενά, με απώτερο στόχο και σκοπό να αναλάβει τη δική της ταινία, την «Κλεοπάτρα».

«Δεν θέλει να δώσουμε τον Jobs στον David. Θέλει να μιλήσουμε», έγραψε η Pascal και ο Rudin της απάντησε: «Θα της περάσει. Δεν θέλω να σπαταλάω με αυτό το χρόνο μου».

Το πράγμα όμως αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν στο επόμενο mail του ο Rudin γράφει: «Καλύτερα να σταματήσεις την Angie προτού το κάνει πολύ δύσκολο για τον David να αναλάβει οποιαδήποτε δουλειά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αναλάβω την “Κλεοπάτρα”, μία αξίας 180 εκατομμυρίων εγωπάθεια», «Δεν θα καταστρέψω την καριέρα μου για μία κακομαθημένη με λίγο ταλέντο». 

Και εκεί που λες ότι χειρότερα δεν γίνεται εμφανίζεται αυτό: «Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω μια ταινία μαζί της ή να συνεργαστώ σε οτιδήποτε διευθύνει. Δεν πιστεύω ότι καθόμαστε και ασχολούμαστε ακόμα με αυτό. Είναι μόνο και μόνο μια celebrity. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα, είναι να κάνω μια τεράστια αποτυχία μαζί της».

Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε πώς μπορεί να αισθάνθηκε η Αngie μετά από κάτι τέτοιο.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares