Skip to main content

CELEBS

O άντρας του Elton John σε αποτοξίνωση

Ο David Furnish έπασχε από αλκοολισμό


Βασιλεία Μαξακούλη

Ενώ ο Elton John έχει αναφέρει την μάχη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τώρα αποκάλυψε ότι ο άντρας του-David Furnish- είχε μπει μια φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης, καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη φήμη.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1993, μόλις ο Elton έγινε νηφάλιος. Ωστόσο, όταν ετοιμάζονταν να παντρευτούν, ο Elton δήλωσε ότι ο 56χρονος δημιουργός ταινιών πάλευε με το ενδιαφέρον για την ιδιωτική του ζωή.  Όταν ο Elton είδε άδεια μπουκάλια κρασιού στο σαλόνι τους, συνειδητοποίησε ότι ο David δεν αντιμετωπίζει σωστά το δημόσιο ενδιαφέρον. 

Τώρα γράφει στη νέα του αυτοβιογραφία:
"Πάντα πίστευα ότι ο David μπήκε στον κόσμο του Elton John με απίστευτη ευκολία κι αυτοπεποίθηση, αλλά αποδείχθηκε ότι πολλά πράγματα με τα οποία συνήθιζα να ζω και μου φαίνονταν σαν καθημερινές συνήθειες, τον έκαναν να αγχώνεται πολύ. Δεν του άρεσε να φωτογραφίζεται όλη την ημέρα ούτε να είναι συνεχώς υπό τον έλεγχο του τύπου ή να μιλάει δημόσια στην εκδήλωση για το AIDS- του Elton John-."
https://www.instagram.com/p/B0Vcr64lRan/
 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.