Skip to main content

CELEBS

Eρωτευμένος ο Χρήστος Μάστορας;

Τι δήλωσε σε συνέντευξη του;


Βασιλεία Μαξακούλη

Ο κριτής του X Factor μίλησε σε συνέντευξη του στο People και αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο. 
https://www.instagram.com/p/B2HfCrpIitN/
«Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά. Όταν παντρευτώ θα το μάθεις. Μέχρι σήμερα, δεν πέρασε από το μυαλό μου το ενδεχόμενο της πατρότητας. Η ιδέα της οικογένειας μου αρέσει πολύ. Νιώθω, όμως, πως ακόμα δεν είμαι έτοιμος για το συγκεκριμένο βήμα» δήλωσε ο τραγουδιστής, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει ποιο είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά αυτό το διάστημα.
https://www.instagram.com/p/B2nu5Cfo11j/
Ο ίδιος στην συνέντευξη, μίλησε και για την πρώην σύντροφό του Κότνεϊ Πάρκερ λέγοντας: «Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς