Skip to main content

CELEBS

Leonardo DiCaprio feat. Greta Thunberg:

Ενωμένοι κατά της κλιματικής αλλαγής



Μοιράζουν αισιοδοξία για το μέλλον. O ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο μάχεται κατά της κλιματικής αλλαγής αλλά και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. Το καλοκαίρι που μας πέρασε μάλιστα, είχε επισκεφθεί την χώρα μας και συγκεκριμένα την Άνδρο, όπου και συμμετείχε σε υποθαλάσσιο καθαρισμό.

Δημοσίευσε και βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, από τον υποθαλάσσιο καθαρισμό στην Άνδρο, το οποίο έγινε viral και έδειχνε μια υποθαλάσσια χωματερή.

Πρόσφατα βρέθηκε με την Greta Thunberg, την 16χρονη Σουηδή ακτιβίστρια που μάχεται έντονα κατά της κλιματικής αλλαγής και ασκεί μεγάλη πίεση σε αρμόδιους φορείς ώστε να αναλάβουν δράσεις. Από την συνάντησή τους, ο ηθοποιός δημοσίευσε στο λογαριασμό του φωτογραφίες και στην λεζάντα τους έγραψε:

https://www.instagram.com/p/B4VL7ZnFrjf/

«Υπάρχουν λίγες στιγμές στην ιστορία της ανθρωπότητας όπου οι φωνές ακούγονται σε τόσο καίριες στιγμές και με τέτοια επίδραση – αλλά η Greta Thunberg έγινε ηγέτης της εποχής μας. Ελπίζω το μήνυμά της να αφυπνίσει τους ηγέτες του κόσμου ώστε να καταλάβουν πως η περίοδος της αδράνειας έχει τελειώσει».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department