CELEBS
Μαρέβα Μητσοτάκη: Η εμφάνιση στην Cosco
Μαρέβα Μητσοτάκη και Πενγκ Λιγουάν, συνόδεψαν τους συζύγους τους
O Kινέζος Πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, μαζί με την σύζυγο του επισκέφθηκαν την χώρα μας και εξού το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της τελευταίες ημέρες.
Για εχθές το πρόγραμμα περιελάβανε δείπνο στην Ακρόπολη και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά.
Οι δυο πρόεδροι συνοδευόντουσαν από τις συζύγους τους, οι οποίες σχολιάστηκαν για τις εμφανίσεις τους και τις στιλιστικές του επιλογές.
https://www.instagram.com/p/B4vZYXcAr40/
Η πρώτη κυρία της Ελλάδας, Μαρέβα, επέλεξε ένα παλτό το οποίο απέκτησε πρόσφατα από το ταξίδι τους στην Σαγκάη προκειμένου να τιμήσει τους καλεσμένους. Το σμαραγδί αυτό παλτό το συνδύασε με μαύρο office παντελόνι, από τον δικό της οίκο ''Zeus & Dione''. Δημιούργησε ένα μίνιμαλ και σύγχρονο σύνολο το οποίο κέρδισε και τις θετικές εντυπώσεις.


SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;













