Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μενούνος: Έτοιμη να αποκτήσει παιδί

Η απόφαση της, η παρένθετη μητρότητα 



Η Ελληνοαμερικάνιδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο ET, πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες μαζί με τον σύζυγο της, Κέβιν Αντεργκάρο, για την εύρεση παρένθετης μητέρας, προκείμενου να αποκτήσουν παιδί. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2017, παρά τις προσπάθειες του να αποκτήσουν παιδί δεν στάθηκαν και τόσο τυχεροί. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια παλαιότερα, είχε κάνει μία προσπάθεια για να αποκτήσει παιδί αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ ο γιατρός της συνέστησε να μην κάνει δεύτερη εξωσωματική, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε πριν απο δύο χρόνια, όταν χρειάστηκε να κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το κεφάλι.  

 

 

Η 41χρονη παρουσιάστρια είπε μάλιστα, πως τα απαραίτητα έγγραφα για την διαδικασία τα είχε συμπληρωμένα στο γραφείο της δύο εβδομάδες τώρα, όμως παρέμεναν εκεί. Ο λόγος της μικρής αυτής καθυστέρησης ήταν το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, η οποία  υποφέρει ξανά από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Η παρουσιάστρια στέκεται στο πλευρό της μητέρας της, θέλησε ωστόσο να προχωρήσει στα σχέδιά της και να αποκτήσει παιδιά.

«Ακόμα και αν η μητέρα μου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή μου», είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε με τις δυσκολίες που φέρνει η ζωή, οι οποίες θα υπάρχουν πάντα. 

 

 

Η ίδια ζήτησε από τον άντρα της να στείλει τα χαρτιά που είχε στο γραφείο της εδώ και δυο εβδομάδες, λέγοντας «Ας αποκτήσουμε παιδιά! Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και μικρούς Κέβιν να τρέχουν τριγύρω».  Η κοινή τους απόφαση τους, να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας,  έκανε την παρουσιάστρια να δεθεί ακόμα περισσότερο με τον σύζυγο της, ο όποιος είναι δίπλα της και την στηρίζει κάθε στιγμή. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram