Skip to main content

CELEBS

Μαρία Ολυμπία: Ποζάρει για τον οίκο Dior

 

Η καμπάνια για την εμβληματική τσάντα LadyDior



Η Μαρία Ολυμπία είναι μόλις 23 χρόνων και έχει ήδη μια λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ. Είναι fashionicon και οι λογαριασμοί της στα social media ακολουθούνται από χιλιάδες followers ενώ οι στιλιστικές επιλογές της εμπνέουν ολόκληρο το Instagram. Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ της Ελλάδας, Μαρία Ολυμπία έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, όπως την έχουμε δει σε πασαρέλα του Dolce & Gabbana.

 

 

Για την καμπάνια της εμβληματικής τσάντας LadyDior, ο οίκος αποφάσισε να γυρίσει μικρά επεισόδιά, όπου μοντέρνες γυναίκες περιγράφουν τι σημαίνει για αυτές ο όρος «Ladylike». Άλλες επώνυμες γυναίκες που συμμετείχαν στην καμπάνια είναι η RuthBell, AdriaArjona και  KatGraham.

 

 

«Είναι μια λέξη που ακούμε συνέχεια, αλλά δεν ξέρεις πραγματικά πώς να την περιγράψεις» λέει η Μαρία Ολυμπία στην αρχή του βίντεο της. Στο ίδιο βίντεο αναφέρεται και στην μητέρα της Μαρί Σαντάλ «Πάντα μου έδινε συμβουλές σωστής συμπεριφοράς. Τώρα γράφει ένα βιβλίο για καλούς τρόπους». 

https://www.youtube.com/watch?v=5601qoH4bSc&feature=youtu.be  

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department