Skip to main content

CELEBS

Ελισάβετ - Πρίγκιπας Φίλιππος: 72 χρόνια γάμου

Η επέτειος γάμου



Τα 72 χρόνια γάμου έκλεισαν στις 20 Νοεμβρίου η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος. Το 1947 η Ελισάβετ μαζί με τον αγαπημένο της Δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο, παντρεύτηκαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Έξι χρόνια αργότερα, η Ελισάβετ παραλαμβάνει τον βασιλικό τίτλο. Οι δύο τους, στα 72 χρόνια αφοσίωσης και αγάπης, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, αρκετά εγγόνια αλλά και δισέγγονα.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ευχήθηκε στο ζευγάρι ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram. Σε αυτή απεικονίζεται η μέρα του γάμου τους, με τους δύο πρωταγωνιστές να χαιρετούν τα πλήθη από το μπαλκόνι.

Όπως ήταν φυσικό και τα εγγόνια του ζεύγους έσπευσαν να ευχηθούν για αυτή την χαρμόσυνη μέρα στο Παλάτι. Συγκεκριμένα,  ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανέβασαν επίσης στον λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφία της Ελισάβετ με τον Φίλιππο σε νεαρή ηλικία αλλά και μια πιο πρόσφατη. Wishing Her Majesty The Queen and His Royal Highness The Duke of Edinburgh a very happy 72nd Wedding Anniversary!» ευχήθηκαν στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, έστειλαν με την σειρά τους ευχές στο ζεύγος για την 72η επέτειο τους. Η φωτογραφία που ανέβασαν αυτοί στον λογαριασμό τους, δείχνει την βασίλισσα και τον πρίγκιπα πάνω στην άμαξα τους να ποζάρουν χαμογελαστοί. «Happy anniversary to Her Majesty The Queen and The Duke of Edinburgh! On this day, seventy-two years ago, they were married at Westminster Abbey. Many congratulations!» έγραφε από κάτω το post.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ