Skip to main content

CELEBS

Έτοιμη για το ''Joker 2'';

Μετά την τεράστια επιτυχία, έρχεται μάλλον και δεύτερη



Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter» η εταιρεία Warner ετοιμάζεται για την δεύτερη ταινία του Joker, γράφοντας πως η σούπερ εισπρακτική επιτυχία του «Joker» φέρνει το… «Joker 2»!
Oι φήμες περί δεύτερης ταινίας Τζόκερ μετά την επιτυχία της, είχαν κάνει την εμφάνιση τους και όλα έδειχναν πως ο σκηνοθέτης Todd Philips και ο πρωταγωνιστής Joaquin Phoenix "έδωσαν τα χέρια’" και επιστρέφουν με τη συνέχεια της ταινίας που «σπάει ταμεία» παγκοσμίως, έχοντας ήδη ξεπεράσει το ένα δισ. δολάρια σε εισπράξεις σε όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/B4vc-9nh4tt/

Ούτε ένα 24ωρο όμως δεν έχει περάσει από την στιγμή που η είδηση αυτή έχει κάνει το γύρο του κόσμου, σκορπώντας χαρά στους fans της ταινίας και έρχεται η Deadline να ανατρέψει τα δεδομένα.
Συγκεκριμένα, η Deadline στο άρθρο που δημοσίευσε υποστηρίζει ότι ουδέποτε έγινε κάποια συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές και κατά συνέπεια ποτέ δεν έπεσε επίσημα στο τραπέζι η πρόταση για δεύτερη ταινία Joker. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές όχι μόνο δεν έχουν πέσει υπογραφές, αλλά δεν έχουν υπάρξει καν επίσημες και προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στον Φίλιπς, τον Σκοτ Σίλβερ που συνυπογράφει το σενάριο της πρώτης ταινίας και τη Warner Bros.

Το Deadline συνεχίζει στο άρθρο του διευκρινίζοντας πως δεν υποστηρίζει πως δεν θα υπάρξει σίκουελ κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη συμφωνία ούτε κάποια κίνηση εκ μέρους των δημιουργών της ταινίας, πέρα από τα όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς στις συνεντεύξεις.

https://www.instagram.com/p/B3kHg94Bnnk/

Οι πληροφορίες είναι λοιπόν αντικρουόμενες και από την στιγμή που καμία από τις επίσημες πλευρές δεν έχει πάρει θέση, εμείς απλώς αναμένουμε...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»