Skip to main content

CELEBS

Η σέξι Heidi Klum

Insta post μόνο με το τζιν της



Είναι καλλονή, λαμπερή και δείχνει τόσο φρέσκια σε κάθε της στιγμή. Δεν διστάζει να δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της και δικαίως άλλωστε, αφού θεωρείται από τις πιο σέξυ και κομψές γυναίκες του κόσμου. Στα 46 της χρόνια κάνει ακόμα τα πλήθη να παραληρούν μαζί της και αυτή την φορά με μια πολύ hot φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και με το λαμπερό της χαμόγελο να μαγνητίζει τα βλέμματα ποζάρει topless, φορώντας μόνο το τζιν της. Έτσι απλή και όμορφη. Την βλέπουμε λοιπόν, να είναι γυρισμένη πλάτη στο φακό και δίπλα της ο στυλίστας Rob Zangardi, την βοηθάει να επιλέξει παπούτσια. Η ίδια ανεβάζει συχνά σέξυ φωτογραφίες της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ίδια ρωτά «Mule or Pump?». Ό,τι και να επιλέξει πάντως, σίγουρα θα της πηγαίνει πολύ.

Δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, κοιτάζοντάς της, πως η Γερμανίδα πρώην άγγελος της Victoria Secret είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Τις αναλογίες υψηλού επιπέδου που διατηρεί ακόμα, πολλές γυναίκες έχουν ονειρευτεί όπως επίσης και το μοντέρνο προφίλ μιας δημιουργικής γυναίκας που προβάλλει.


COVER PHOTO: FRANCESCO CARROZZINI

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός