Skip to main content

CELEBS

Επώνυμες X-mas διακοπές

Κάθε χρόνο στο ίδιο μέρος



Η πιο λαμπερή  εποχή του χρόνου είναι, και πάλι, εδώ.  Μπαίνουμε κι εμείς, σιγά σιγά, μαζί της  στο κλίμα  των γιορτών. Πολλοί  περιμένουμε με ανυπομονησία το break των Χριστουγέννων, προκειμένου να κάνουμε την δική μας χειμωνιάτικη απόδραση. Αν κι εσύ είσαι σαν κι εμάς, αλλά  δεν έχεις σκεφτεί ακόμα πού να πας φέτος, μπορείς να εμπνευστείς από τους αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς των διάσημων και ίσως να  κάνεις Πρωτοχρονιά μαζί με την Mariah Carey και γιατί όχι και με την Rihanna.

 

 

Mellanie Griffith: H διάσημη ηθοποιός συνηθίζει να περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων της σε έναν από τους πιο δημοφιλής χειμερινούς προορισμούς του Χόλλυγουντ. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από το κοσμοπολίτικο Άσπεν του Κολοράντο, μια από τις πιο ακριβές περιοχές του πλανήτη. Παρέα με την 62χρονη σταρ περνάει συχνά τις διακοπές της και η κόρη της Dakota Johnson.

 

 

Jennifer Aniston: Σίγουρα η καθημερινή της ζωή είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, δουλειές και συνεργασίες. Όμως τα Χριστούγεννα φροντίζει να κάνει σε όλα pause και επιλέγει για τις X-mas διακοπές της το Μεξικό και μάλιστα την πόλη Κάμπος Σαν Λούκας. Η παραθαλάσσια πόλη ενδείκνυται για πιο θερμά Χριστούγεννα, σε χρυσές αμμουδιές με καταγάλανα νερά. Η λαμπερή ηθοποιός περνάει τις μέρες των γιορτών με φίλους της μεταξύ των οποίων και της αγαπημένη της φίλη  Courteney Cox.

 

 

Rihanna: Η εκκεντρική τραγουδίστρια της pop και rnb μουσικής έχει καταγωγή, ως γνωστόν, από το νησί της Καραϊβικής, Μπαρμπάντος. Το σπίτι της εκεί, είναι λοιπόν το ιδανικό μέρος για μια σύντομη Χριστουγεννιάτικη απόδραση, προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί μακριά από όλους και όλα. Και ποιος δεν θα ήθελε να είχε σπίτι δίπλα σε κάποια τροπική παραλία και να περιμένει τον Άγιο Βασίλη με το μαγιό!

 

 

Mariah Carey: Είναι η ανεπίσημη βασίλισσα των Χριστουγέννων αφού χωρίς "Αll I want for Christmas is You", σε χριστουγεννιάτικο mood δεν μπαίνουμε. Η όμορφη τραγουδίστρια ξέρει να περνάει μοναδικά Χριστούγεννα κάθε χρόνο, πηγαίνοντας και αυτή στο Άσπεν. Και δεν έχει άδικο αφού πρόκειται για την πιο fabulous πόλη του Κολοράντο. Τα Χριστούγεννα για την Carey είναι οικογενειακή υπόθεση και πάντα αυτές τις μέρες βρίσκεται δίπλα στα δίδυμα παιδιά της.

 

 

Βρετανική Βασιλική Οικογένεια: Κάθε χρόνο η οικογένεια συναντιέται στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ, στην κομητεία του Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας. Όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται εκεί στις 24 Δεκεμβρίου για το απογευματινό τσάι που προσφέρει η βασίλισσα και παραμένουν στην εξοχική κατοικία για αρκετές εβδομάδες και μετά τις γιορτές. Όπως είναι φυσικό οι γιορτινές μέρες, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, γιορτάζονται κεκλεισμένων των θυρών με έλάχιστες, μόνο, λεπτομέρειες να γίνονται ευρέως γνωστές.  

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.