Skip to main content

CELEBS

Η Victoria Beckham μίλησε

Οι τάσεις που δεν θα υιοθετούσε ποτέ



Η λαμπερή Victoria Beckham αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο γνωστές σχεδιάστριες αυτή την στιγμή στο χώρο της μόδας και η μοναδική της αισθητική αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναικείες με στιλ. Πρόσφατα αποκάλυψε ποιες είναι οι τάσεις της μόδας που δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχουν και φυσικά που δεν θα υιοθετούσε ποτέ η ίδια.

Η Ellen DeGeneres σε ένα από τα shows της είχε καλεσμένη την κομψή Beckham, η οποία μίλησε εκτός των άλλων και για το κομμάτι της μόδας. Υπάρχουν fashion trends που δεν γνωρίζει τον λόγο της ύπαρξης τους ενώ έχει παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερες γυναίκειες τις ακολουθούν. Συγκεκριμένα τα crops tops που συνηθίζουν να φορούν όλο και πιο πολλές γυναίκες, κρίνονται ακατάλληλα για την γκουρού του στιλ και ποτέ δεν θα τα επίλεγε όπως είπε η ίδια. Ενοχλητικό για την Beckham είναι επίσης και το παλτό που φορούν ριχτό στους ώμους, προσθέτοντας σε αυτό με χιούμορ η Ellen: «απλά φόρεσε το παλτό».

https://www.instagram.com/p/B5R18ZYJWpt/

Το στιλ της Victoria Beckham όπως και οι συλλογές της, ξεχωρίζουν για την κλασσική και κομψή τους φινέτσα, με τα κοστούμια με τσάκιση να αποτελούν το σημείο κατατεθέν.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός