Skip to main content

CELEBS

Alexandra Grand: Ο λόγος που δεν βάφει τα γκρίζα μαλλιά της

H νέα σύντροφος του  Keanu Reeves και το ηχηρό της  μήνυμα 



Η Alexandra Grand έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων στον κόσμο των celebrities τον τελευταίο καιρό, για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον είναι η νέα σύντροφος του διάσημου ηθοποιού, Keanu Reeves, τον όποιο είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε να εμφανίζεται με επίσημη σύντροφο στο πλάι του. Οι δυο τους δείχνουν πολύ καλά και ερωτευμένοι μαζί. Ο δεύτερός ήταν το γκρίζο χρώμα των μαλλιών της, αφού οι celebrities δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες και κάποιοι  πρόλαβαν να την χαρακτηρίσουν «μεγάλη». Εννοείται πως δικαίωμα της είναι να παρουσιάζει τον εαυτό της όπως της αρέσει και στους υπόλοιπους δεν πέφτει κανένας λόγος.

Όμως η 46χρονη καλλιτέχνης, που στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου «μεγάλη», εξήγησε τους λόγους που δεν επιλέγει να βάφει τα μαλλιά της, όχι φυσικά για να απολογηθεί αλλά για να μεταδώσει ένα δυνατό μήνυμα προς τις γυναίκειες του κόσμου. Συγκεκριμένα, η ίδια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με άρθρο του Newsweek με τίτλο: «Ο καρκίνος του μαστού συνδέεται με τη μόνιμη βαφή μαλλιών και τα χημικά ισιωτικά μαλλιών σε έρευνα 50.000 γυναικών».

Κάτω από την φωτογραφία σχολίασε τον τίτλο του άρθρου εξηγώντας γιατί και η ίδια αφήνει πλέον τα μαλλιά της φυσικά. «Τα νέα της ημέρας. Οι αριθμοί είναι ιλιγγιώδεις, κυρίως για τις έγχρωμες γυναίκες. Γκρίζαρα πρόωρα στα early 20s μου και έβαψα τα μαλλιά μου σε όλα τα χρώματα μέχρι που δεν μπορούσα να αντέξω την τοξικότητα της βαφής πλέον. Στα 30 μου, άφησα τα μαλλιά μου να γίνουν «λευκά». Αγαπώ και στηρίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει πώς να δείχνει σε κάθε ηλικία. Αλλά αν οι γυναίκες φθείρονται από τα στάνταρ ομορφιάς, ας μιλήσουμε γι’ αυτά. Αγάπη σε όλες τις γυναίκες», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B5rNIa_lFBx/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός