Skip to main content

CELEBS

Celia Kritharioti: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Όλα όσα είπε για τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο



Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να φέρνει στο προσκήνιο τις επαγγελματικές της επιτυχίες. Πρόσφατα μας εξέπλησσε με μια διαφορετική ανάρτηση στον λογαριασμό της όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Δυο δίδυμα κοριτσάκια και ένα αγόρι.

Οι δυό τους βρέθηκαν στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στα British Fashion Awards 2019 για τη βράβευση του οίκου μόδας της, ως έναν από τα 7 καλύτερα atelier υψηλής ραπτικής στον κόσμο. Απο εκείνη την βραδιά η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία έγραψε: 

https://www.instagram.com/p/B5p3DKXJgqK/

''Thank you to the love of my life, always by my side loving supporting and encouraging me. You are my life, my inspiration, my true love and soulmate''. /''Ευχαριστώ την αγάπη της ζωής μου που είναι πάντα δίπλα μου, υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας με. Είσαι η ζωή μου, η έμπνευσή μου, η πραγματική μου αγάπη και η αδελφή ψυχή μου''.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»