Skip to main content

CELEBS

Η λαμπερή βραδιά του Άγγελου Μπράτη

Τα εγκαίνια του ατελιέ του



Το βράδυ της Πέμπτης ήταν από τα πιο εντυπωσιακά για το κόσμο της μόδας και των celebrities, αφού ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης άνοιξε τις πύλες του ατελιέ του, το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι. Στα λαμπερά εγκαίνια του Angelos Bratis Atelier, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον χώρο της μόδας και φυσικά πολλοί επώνυμοι φίλοι του σχεδιαστή.

Στο πλευρό του κριτή του GNTM βρίσκονταν οι καλές του φίλες Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους που κάλυπταν το κοσμικό γεγονός, πως ήταν όνειρο του να ανοίξει το δικό του ατελιέ στην πατρίδα του κι έπειτα από μια μεγάλη διαδρομή στο εξωτερικό, επιτέλους το τόλμησε. Έτσι λοιπόν δημιούργησε έναν chic και elegant χώρο στην καρδιά της Αθήνας για να εκθέτει τα αριστουργήματά του.

Για την δική του βραδιά ο Άγγελος Μπράτης επέλεξε ένα total grey look με ένα γκρίζο κοστούμι και από μέσα ζιβάγκο. Δίπλα του στο νέο του ξεκίνημα ήταν φυσικά και η μητέρα του Έλλη.

https://www.instagram.com/p/B2QuqsGIuwl/

https://www.instagram.com/p/B0fkeKoI8bh/

https://www.instagram.com/p/BzTOJ9foCoN/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.