Skip to main content

CELEBS

Gisele Bündchen: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της

Τι ευχήθηκε για τα γενέθλια τους



Το πρώην σούπερ μοντέλο που έγραψε την δική της ιστορία στον κόσμο της μόδας, εκτός από εκπληκτική στην δουλειά της είναι και μια τρυφερή μητέρα δυο παιδιών. Του 10χρονου Μπέντζαμιν και της 7χρονης Βίβιαν Λέικ. 
Με τον ποδοσφαιριστή Tom Brady γνωρίστηκαν το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009 με τον οποίο απέκτησε και τα δυο της παιδιά.

https://www.instagram.com/p/B4r7KggAcEH/

Ο Μπέντζαμιν και η Βίβιαν έχουν μόλις λίγες ημέρες διαφορά γενέθλια και η Gisele θέλησε να μοιραστεί τις ευχές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι δημοσίευσε στο Instagram της, δυο πολύ τρυφερές και όμορφες φωτογραφίες με τα παιδιά της, γράφοντας τις ευχές της.

https://www.instagram.com/p/B5slBSDgLxl/

''Χρόνια σου πολλά ηλιαχτίδα μου, είμαι τόσο τυχερή που είμαι μητέρα σου! Σε ευχαριστώ που δίνεις φως σε κάθε μας ημέρα. Σ' αγαπάμε πολύ''. Αυτά ήταν τα λόγια της για την μικρή της κόρη και στην φωτογραφία  απεικονίζονται με το ίδιο μαγιό και καταλαβαίνουμε που έχει μοιάσει η μικρή...

https://www.instagram.com/p/B50K4ycAE1m/

Όσο για τον γιο της, τόνισε πως κανείς δεν την κάνει να χαμογελά όπως αυτός...

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.