Skip to main content

CELEBS

Jessica Biel: Μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Timberlake

Τι δήλωσε η σύζυγος του για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν



Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και το κοινό δεν χορταίνει να τους βλέπει μαζί, πόσο μάλλον στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/p/B3FwYPNhVk7/

Κυκλοφόρησαν όμως φωτογραφίες στις οποίες ο Justin Timberlake βρέθηκε σε μπάρ της Νέας Ορλεάνης μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Alisha Wainwright, να κρατιούνται χέρι- χέρι και όλα να δείχνουν πως οι δυο τους έχουν έρθει κοντά. Μετά από αυτές τις φωτογραφίες όπως είναι φυσικό το σκάνδαλο δεν άργησε να ξεσπάσει.

https://www.instagram.com/p/B5QjEWPnPIY/

https://www.instagram.com/p/B5ROS2uJDyj/

Ο Justin και η Alisha πρωταγωνιστούν στην ταινία Τhe Palmer, της οποία τα γυρίσματα συνεχίζονται και μάλιστα έχουν τον ρόλο του ζευγαριού. Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τους δυο να έχουν πιει αρκετά και οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού Timberlake μετά από το γεγονός να έχουν πάρει φωτιά, ο ίδιος ο Justin, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του instagram μια φωτογραφία στην οποία απολογείται...

https://www.instagram.com/p/B5q_HOth4qJ/

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του και την γυναίκα του, γράφοντας πως δεν είναι αυτό το παράδειγμα που θέλει να δώσει τον γιο του. Παραδέχεται οτι είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ και πως με την συμπρωταγωνίστρια του δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως.

Και αφού έγιναν αυτά, ήρθε η στιγμή που η σύζυγος του Jessica Biel παίρνει για πρώτη φορά θέση επί του θέματος. Σύμφωνα λοιπόν με τις ξένες πηγές, η Jessica δεν έχει σκοπό να χωρίσει με τον Justin ενώ λέγεται πως εκείνη τον ενθάρρυνε να διατυπώσει τη συγγνώμη μέσω Instagram, επειδή αισθάνθηκε αμηχανία από τις πράξεις του και ήθελε να πάρει την ευθύνη.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός