Το X-mas δώρο της Victoria Beckham στον σύζυγό της

Δεν θα το πιστεύεις!

Κωνσταντίνα Κύρκου

Η διάσημη σχεδιάστρια, Victoria Beckham, αποκάλυψε το χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανε στον σύζυγό της, David Beckham, μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βίντεο αυτό, την βλέπουμε παρέα με την φίλη της Lisa Eldridge, να κάνουν makeup tutorial και πάνω στην κουβέντα τους, η σχεδιάστρια αναφέρει και το δώρο που πραγματικά μας εξέπληξε. «Άραγε, τι θα μπορούσε κανείς να αγοράσει για δώρο στον David Beckham; Τα έχει όλα!» ακούμε να λέει η Victoria την φίλη της. Σύντομα όμωςτην ακούμε να  δίνει η ίδια την απάντηση και να αποκαλύπτει πως φέτος το χριστουγεννιάτικο δώρο του David είναι ένα παζλ! Όχι όμως ένα οποιοδήποτε puzzle. Πρόκειται για ένα μεγάλο παζλ, το οποίο  απεικονίζει την οικογένεια τους. H Victoria  συμπλήρωσε, με χιούμορ,  ότι το παζλ δείχνει την ίδια. «Βασικά, είμαι μόνο εγώ σε μια μεγάλη φωτογραφία, αλλά κάνω πλάκα». Η Victoria Beckham συνεχίζει λέγοντας στην φίλη της ότι το παζλ είναι τόσο μεγάλο που θα χρειαστεί ένα χρόνο για να το φτιάξει και εκείνη της απαντά με χιούμορ: «Αυτό σίγουρα θα τον κρατήσει απασχολημένο».

Δεν θα πήγαινε το μυαλό μας σε ένα τέτοιο δώρο μεταξύ του ζευγαριού Beckham. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι παλαιότερα η Βρετανίδα σχεδιάστρια του είχε κάνει δώρο ένα ζευγάρι πιτζάμες! Κάπως έτσι, δεν βαρεθούμε ποτέ με τα δώρα που οι διάσημοι ανταλλάσσουν μεταξύ τους.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares