Skip to main content

CELEBS

Το «τελευταίο αντίο» στον Θάνο Μικρούτσικο

 

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

 



Σε κλίμα βαθιά συγκίνησης αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος τον Θάνο Μικρούτσικο.

 

Από τις 10.30 το πρωί, η σορός του αγαπημένου  μουσικού και συνθέτη είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην αίθουσα τελετών του Α’ Νεκροταφείου της Αθήνας, όπου έγινε στις 14.30 το μεσημέρι η πολιτική του κηδεία, για να τον αποχαιρετήσουν όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν. Σύμφωνα με  επιθυμία  του Θάνου Μικρούτσικου,   δε θα γίνει ταφή. Η σορός  του θα μεταφερθεί, αύριο,  στη Ριτσώνα όπου και θα αποτεφρωθεί.

Συντετριμμένη  η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη μαζί με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Στέργιο. Καταρρακωμένος  και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού αδυνατεί να πιστέψει ότι δεν πρόκειται να δει ξανά τον αδερφό του. Οι δυο τους  ήταν στενά δεμένοι και όλο το διάστημα, που ο Θάνος  ήταν στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας δεν έφυγε από το πλευρό του. Κατά τη διάρκεια της κηδείας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άντεξε, λύγισε και «έπεσε» στην αγκαλιά ενός άνδρα που έσπευσε να τον συλλυπηθεί.

 

 

  

 

Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου έγινε δημοσία δαπάνη, ενώ  η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε  αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας στον λογαριασμό GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 της Τράπεζας Πειραιώς.

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα