Skip to main content

CELEBS

Χρυσές Σφαίρες 2020: Τα face highlights

Να γιατί όλοι συζητούν για αυτές



Η 77η απονομή των Χρυσών Σφαιρών ήταν απόλυτα επιτυχής και αποτέλεσε μια ακόμη βραδιά που θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους. Όλο το διεθνές ενδιαφέρον έχει στραφεί στην χθεσινή βραδιά και ομολογουμένως καιρό είχαμε να δούμε τόση πληροφορία σε μια μόνο νύχτα. 

Αρχικά μετά από πολύ καιρό, Jennifer Aniston, Brad Pitt και Leonardo DiCaprio τίμησαν με την παρουσία τους τον θεσμό και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: Δώστε Pitt στον λαό…

https://www.instagram.com/p/B69Wckjn5EJ/

https://www.instagram.com/p/B69fS-5o31l/

Στο επίκεντρο της βραδιάς βρέθηκε ο λόγος του Brad Pitt, όταν παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα του για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ».
Ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον συμπρωταγωνιστή του Leonardo DiCaprio, με έντονη δόση χιούμορ. «Πριν το The Revenant (την ταινία για την οποία ο DiCaprio κέρδισε το Όσκαρ πριν λίγα χρόνια μετά από αρκετές σεζόν αναμονής) συνήθιζα να παρακολουθώ κάθε χρονιά τους συμπρωταγωνιστές του να παραλαμβάνουν βραβεία και να τον ευχαριστούν. Ξέρω πλέον το γιατί, είναι ένας πραγματικός σταρ, ευγενής και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ πάνω σήμερα χωρίς εσένα δίπλα μου» είπε αρχικά.

https://www.instagram.com/p/B6_jPMwj3Qn/

Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο διάσημο φινάλε του «Τιτανικού» που ο DiCaprio πεθαίνει στα παγωμένα νερά του ατλαντικού: «Εγώ θα μοιραζόμουν μαζί σου τη σχεδία».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα να φέρω τη μαμά μου, αλλά δεν μπορούσα επειδή για κάθε γυναίκα που στέκεται δίπλα μου λένε πως βγαίνει μαζί μου». Τότε η Jennifer Aniston, πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, ξέσπασε σε γέλια.  

Αξιοσημείωτο είναι φυσικά και το γεγονός πως η γνωστή παρουσιάστρια της Αμερικανικής τηλεόρασης Ellen DeGeneres παρέλαβε το βραβείο της και ξεκίνησε με ένα μήνυμα για τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Αυστραλία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

https://www.instagram.com/p/B6_iDBGBxrF/

Συνεχίζουμε με μία ακόμη σημαντική στιγμή της βραδιάς όπου ήταν η βράβευση της Awkwafina που έγραψε ιστορία στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, παίρνοντας για πρώτη φορά βραβείο. Είναι η πρώτη Ασιάτισα ηθοποιός που κατακτά Βραβείο Χρυσής Σφαίρας.

https://www.instagram.com/p/B69u21tI2wF/

Ο λόγος του Τομ Χανκς όταν κέρδισε το το Cecil B. deMille Awards, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος αφού πολλές φορές ξέσπασε σε δάκρυα ευχαριστώντας την οικογένειά του αλλά και αναφέρθηκε στην Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια.

https://www.instagram.com/p/B69rUYAo3Jr/

O έρωτας της Taylor Swift με τον  Joe Alwyn ήταν και αυτός ένα από τα highlights της βραδιάς. Παρόλο που το ζευγάρι κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν φωτογραφήθηκε μαζί στο κόκκινο χαλί, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έκαναν τους θαυμαστές να ''λιώσουν''...

https://www.instagram.com/p/B6_luQZl9BI/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός