Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt: Ο αυτοσαρκασμός για την ερωτική ζωή του

Τι είπε κατά την παραλαβή του βραβείου του



Η τελετή απονομής βραβείων, Χρυσές σφαίρες, την περασμένη Κυριακή, φαίνεται πως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τύπο τόσο για τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις των προσκεκλημένων όσο και για αυτούς που βραβεύτηκαν. 

Με το πολυπόθητο αγαλματίδιο, μεταξύ άλλων, έφυγε από την τελετή και ο  Brad Pitt. Τα δημοσιογραφικά βλέμματα ήταν συνεχώς καρφωμένα πάνω στον ηθοποιό, αφού καλεσμένη της βραδιάς, ήταν και η πρώην σύντροφος του, Jennifer Aniston.

 

 

Ο Pitt, κατά την παραλαβή του βραβείου του, ευχαρίστησε τον Quentin Tarantino, για τον ρόλο που του χάρισε στην ταινία «Κάποτε στο Χόλυγουντ»  καθώς και τον συμπρωταγωνιστή του Leonardo DiCaprio. Συνεχίζοντας την  ομιλία του, αναφέρθηκε αστειευόμενος στην ερωτική του ζωή και στις φήμες που τον θέλουν κάθε φορά να έχει ερωτική σχέση με άλλη γυναίκα. «Ήθελα να φέρω τη μαμά μου μαζί, αλλά δεν μπορούσα γιατί όποια βλέπουν πλάι μου λένε ότι βγαίνω μαζί της», είπε ο ηθοποιός, με την κάμερα να στρέφεται ακαριαία στο πρόσωπο της Jennifer Aniston, η οποία παρακολουθούσε με προσοχή την ομιλία του.

 

 

Ο Brad Pitt στο κόκκινο χαλί, δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων για την πιθανότητα  μιας επανένωσης με την Anniston. «Θα έτρεχα στην Jen, είναι καλή φίλη», είπε ο Pitt και στη συνέχεια ξέσπασε στα γέλια, λέγοντας ότι  αυτή θα είναι η δεύτερη πιο σημαντική επανένωση της φετινής χρονιάς. Το σχόλιό του Brad είχε να κάνει με την πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού στο Ιnstagram, όπου φωτογραφήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου