Skip to main content

CELEBS

Αποχώρηση σοκ από τα βασιλικά καθήκοντα

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle μετακομίζουν στην Βόρεια Αμερική



Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψαν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και όπως ήταν δεδομένο, μετά από δύο μήνες ξεκούρασης, θα επανέρχονταν  στα βασιλικά τους καθήκοντα. Δεν πρόκειται να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, αφού ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να αποποιηθούν τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούν  για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

 

 

Την απόφαση αυτή, όπως και ότι πλέον η ζωή τους θα είναι μοιρασμένη μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, φρόντισαν να γνωστοποιήσουν στο κόσμο μέσα από μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram. Το ζευγάρι αναφέρει «Σκοπεύουμε να αποποιηθούμε (τον ρόλο) των «ανώτερων» μελών της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας να στηρίζουμε τη βασίλισσα». «Σχεδιάζουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμάμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις παραδόσεις μας», υπογραμμίζουν ο Harry και η Meghan Markle.

Η απόφαση αυτή φαινομενικά δείχνει ξαφνική, όμως στην ουσία το πριγκιπικό ζευγάρι πολλούς μήνες νωρίτερα είχε ξεκινήσει μια σειρά ενεργειών που δεν ήταν απόλυτα ταιριαστές με τις συνήθειες της βασιλικής οικογένειας. Ο Δούκας και η Δούκισσα μέσα από συνεντεύξεις και δικαστικές διαδικασίες έχουν δείξει την πίεση που τους ασκούν τα ΜΜΕ όσο αφορά τα βασιλικά τους καθήκοντα αλλά και την ιδιωτική τους ζωή. Μάλιστα η Meghan αποτελεί το επίκεντρο επιθετικών βρετανικών εφημερίδων από την στιγμή που παντρεύτηκε τον Harry. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις της έχει τονίσει πώς έχει δεχτεί έντονες πιέσεις ως νέα μητέρα και σύζυγος με τα επιθετικά και αδιάκριτα φώτα δημοσιογράφων.

 

 

Ως αποτέλεσμα αυτών των πιέσεων, το πριγκιπικό ζεύγος, το περασμένο έτος επίλεξε να μην παρευρεθεί σε αρκετές δημόσιες βασιλικές υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός