Skip to main content

CELEBS

Έφυγε από την ζωή η δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

Θλίψη στην δημοσιογραφική οικογένεια  



Πέθανε χθές, νωρίς το απόγευμα η δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου σε ηλικία 74 ετών.  Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, του οποίου μέλος υπήρξε η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει ότι "έφυγε" σήμερα από κοντά μας η δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, πρώην μέλος του Δ. Σ. της Ενώσεως και σύζυγος του αειμνήστου συναδέλφου Αγαμέμνονα Φαράκου, σε ηλικία 74 ετών".
Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου γεννημένη στην Αθήνα, ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα στο προδικτατορικό «ΕΘΝΟΣ». Μετά το κλείσιμο της εφημερίδας το 1970 από τη Χούντα, η δημοσιογράφος εργάστηκε σε μεγάλα μέσα, στην σύνταξη ειδήσεων,  ως τηλεοπτική συντάκτης αλλά και ως αρθρογράφος. Η πολυετής σκληρή δουλειά της με αφοσίωση και επιμονή κατάφερε να την αναδείξει επιτυχημένη δημοσιογράφο τόσο στα μάτια του κοινού όσο και αγαπητή συνάδελφο και συνεργάτη.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, θα θυμάται πάντα την Χριστίνα ως ένα άτομο , το οποίο αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στη δημοσιογραφία και τους συναδέλφους του. Υπήρξε πάντοτε γενναιόδωρη με τους νέους, τους οποίους παρότρυνε και βοηθούσε στα πρώτα τους βήματα, αλλά και στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους. Εργάστηκε ακούραστα και ήταν δίπλα σε όποιον συνάδελφο τη χρειαζόταν.

Τα στοιχεία της κηδείας της, θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της