Skip to main content

CELEBS

Σία Κοσιώνη: «Φυσικά είμαι ερωτευμένη»

Όλα όσα αποκάλυψε για τον σύζυγο της Κώστα Μπακογιάννη



Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε πως «φυσικά και είναι ερωτευμένη» με τον σύντροφο της και δήμαρχο αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Όπως αποκάλυψε και η ίδια, το ζευγάρι είναι μαζί από τα τέλη του 2013.

«Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή. Με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη. Και ό,τι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί πάντα αυτή την αίσθηση ότι "δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά"», είπε η παρουσιάστρια.

 

 

 «Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά», συνέχισε η Σία Κοσιώνη ενώ σημείωσε ότι «ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό».

Οι δύο τους κάνουν πολιτικές συζητήσεις, οι οποίες όπως λέει και η ίδια καταλήγουν σε «γερά ντιμπέιτ». «Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι», είπε και κατέληξε: «Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου