Skip to main content

CELEBS

Εφημερίδα του Καναδά: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι Harry & Meghan»

O λόγος που οι Sussexes δεν μπορούν να μείνουν στον Καναδά ως royals



Η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle της Μεγάλης Βρετανίας να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και να μετακομίσουν στον Καναδά, έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις τόσο στο Μπάκινγχαμ όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στη χώρα – προς στιγμήν- φιλοξενίας τους, τον Καναδά.

Η μεγαλύτερη καναδέζικη εφημερίδα '’The Globe and Mail’’, δημοσίευσε άρθρο με το οποίο δηλώνει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, Harry και Meghan «δεν είναι ευπρόσδεκτοι στον Καναδά».

https://www.instagram.com/p/B5X7Wmtl8lX/

Η εφημερίδα συνεχίζει εξηγώντας πως οι ‘’Sussexes’’ δεν μπορούν να μείνουν στον Καναδά ως royals (διατηρώντας δηλαδή τους βασιλικούς τους τίτλους), καθώς κάτι τέτοιο παραβιάζει τους νόμους που κρατούν την πρώην βρετανική αποικία σε απόσταση ασφαλείας από τη Μεγάλη Βρετανία και τη μοναρχία.

«Η απάντηση του πρωθυπουργού (του Καναδά)  Τζάστιν Τριντό, στη ξαφνική ανακοίνωση της μετακόμισης του Πρίγκιπα Harry και της Meghan, θα πρέπει να είναι απλά και συνοπτικά: ‘’όχι!’’ όσο παραμένουν μέλη της βασιλικής οικογένειας», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω άρθρο και συμπληρώνει, «Harry και Meghan είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε για επίσκεψη, όμως όσο παραμένετε ανώτεροι γαλαζοαίματοι, ο Καναδάς δεν μπορεί να σας επιτρέψει να ζήσετε εδώ… διαφορετικά ‘’σπάμε’’ ένα συνταγματικό ταμπού. Όσο είστε μέλη της βασιλικής οικογένειας, αυτή η χώρα δεν μπορεί να γίνει το σπίτι σας».

https://www.instagram.com/p/B4qVHKjJDdc/

Νote: Nα σημειωθεί ότι οι αναφορές του άρθρου της εφημερίδας αναφέρονται στις σχέσεις που διαμορφώθηκαν μετά την ανεξαρτητοποίηση του Καναδά από τη βρετανική αυτοκρατορία.

https://www.instagram.com/p/B4CtjjRpLKa/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα που έχει στη συλλογή της

Σε κάθε της εμφάνιση τα φλας άστραφταν και έκλεβε τις εντυπώσεις

CELEBS

Θανάσης Κουρλουμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για μένα»

Oι ανακοινώσεις της θεατρικής εταιρίας και του σκηνοθέτη της παράστασης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους