Skip to main content

CELEBS

Νιάρχος – Zhukova: Παντρεύτηκαν 24 ώρες νωρίτερα

 

 

"Ο γάμος της δεκαετίας"



 

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Dasha Zhukova παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Σταύρος Νιάρχος, χθες το βράδυ, σε μια λαμπρή τελετή στην Ελβετία.

https://www.instagram.com/p/B7cmpNmnHdH/

Μέλη βασιλικών οικογενειών, το Χόλιγουντ και ο κόσμος της μόδας έδωσε το «παρών» στον γάμο του ζευγαριού, ο οποίος έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του St.Moritz, το Olympaschanze. Mάλιστα, όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και προς έκπληξη όλων, το μυστήριο τελέστηκε 24 ώρες νωρίτερα αφού στον Τύπο είχε διαρρεύσει ότι ήταν προγραμματισμένο για σήμερα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο γάμος θα κόστιζε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η πριγκίπισσα Beatrice με τον αρραβωνιαστικό της, η πριγκίπισσα Charlotte, η Κέιτ Χάντσον και ο Ορλάντο Μπλουμ.

 

  
  

 

Οι καλεσμένοι διαμένουν στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. Εκεί θα πραγματοποιηθούν οι γιορτές του γάμου. Οι εορτασμοί αναμένεται να συνεχιστούν όλο το σαββατοκύριακο.

Note: O 34χρονος δισεκατομμυριούχος και εγγονός του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου και η 38χρονη συλλέκτρια έργων γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο είναι ζευγάρι μόλις από το 2018. Η Dasha Zhukova πήρε διαζύγιο -πολλών εκατομμυρίων λιρών- από τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, τον 53χρονο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο ήταν ζευγάρι σχεδόν 10 χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα