Skip to main content

CELEBS

Η μητέρα της Lady Gaga μιλάει για την ψυχική κατάσταση της κόρης της

 

«Στο γυμνάσιο άρχισε να υποφέρει»

 



Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την ψυχική διαταραχή που αντιμετώπιζε, το 2016. Η ίδια αποκάλυψε ότι η μάχη με την κατάθλιψη ξεκίνησε όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην ηλικία των  19 ετών.  Η μητέρα της, Cynthia Germanotta, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο ψυχολογικό πρόβλημα που βίωσε η κόρη της όταν ακόμα ήταν μαθήτρια του γυμνασίου.   

https://www.instagram.com/p/B4xeLilFtL1/

«Στο γυμνάσιο, επειδή ήταν μοναδική, άρχισε να υποφέρει . Ξέρετε, αισθανόταν απομονωμένη από όλα όσα γίνονταν. Ταπεινωμένη. Τρελή. Και άρχισε να αμφισβητεί τον εαυτό της και τις ικανότητές της. Και εκείνη την περίοδο εμφάνισε κατάθλιψη. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε, αλλά δεν ξέραμε τα πάντα»,  είπε χαρακτηριστικά η Germanotta.

https://www.instagram.com/p/BxJZj-yFSir/

Και συμπληρώνει λέγοντας, «Καθώς η σταδιοδρομία της απογειωνόταν και ταξιδεύαμε στον κόσμο και μιλούσαμε στους νέους ανθρώπους, συνειδητοποιήσαμε πόσοι άλλοι νέοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός