Skip to main content

CELEBS

Θείε 'Οσκαρ με αδίκησες!

Σταρ που δεν κράτησαν το πολυπόθητο αγαλματάκι


Ζωή Γκόρου

Η Ακαδημία των Όκαρ έχει τα κριτήριά της και εμείς τις ενστάσεις μας για πρόσωπα που θαυμάζουμε και που  πιστεύουμε ότι -κάποια στιγμή- ίσως έχουν αδικηθεί.

Harrison Ford

Πώς είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο άντρας να μην κράτησε ποτέ στα χέρια του ένα 'Οσκαρ; Τα βραβεία BAFTA και οι Χρυσές Σφαίρες τον έχουν τιμήσει, ακόμα και το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής για το ρόλο του ως Indiana Jones. Ποτέ όμως η Ακαδημία.

https://www.instagram.com/p/Bw9B-QFAms0/

Edward Norton

Ούτε για την ταινία Birdman; 'Eνα από τα πιο μεγάλα ταλέντα της αμερικάνικης κινηματογραφικής κουλτούρας δεν έχει πάρει ποτέ 'Οσκαρ, κι όμως έχει παίξει σε μερικά από τα πιο σημαντικά φιλμ των περασμένων δεκαετιών.

https://www.instagram.com/p/BWvMiO4gtPp/

Michelle Williams

'Eχει δει αρκετές φορές τον εαυτό της στα παράθυρα με τις άλλες υποψήφιες σταρ. 'Εχει, επίσης, παραλάβει βραβεία Emmy και SAGA στο παρελθόν, αλλά ποτέ 'Οσκαρ (μέχρι σήμερα). Κι όμως ως Marilyn Monroe ήταν εκπληκτική όπως και στο φιλμ "Όλα τα λεφτά του Κόσμου".

https://www.instagram.com/p/B7tOyZJiiPC/

Scarlett Johansson

H Aκαδημία φαίνεται να κρατά μια ισχυρή επιφύλαξη ενάντια στην λαμπερή Scarlett που φέτος το πάλεψε πολύ. Οι ερμηνείες της στο "Jojo Rabbit" και στην "Ιστορία γάμου", ήταν πολύ δυνατές, όμως τα προγνωστικά για τα βραβεία,  την φέρνουν για ακόμα μια φορά μακριά από το 'Οσκαρ. Κρίμα, γιατί δεν είναι μόνο η πιο "σέξι γυναίκα του πλανήτη". Είναι και μια σπουδαία ηθοποιός!

https://www.instagram.com/p/B6OBswYFNIr/

Ralph Fiennes

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από το προσκήνιο και έχει δραστηριότητα ως Πρεσβευτής της UNICEF. Kι όμως ο Βρετανός ηθοποιός είχε ποιότητα που, όμως,  δεν του έδωσε ποτέ Όσκαρ, ούτε για τον '"Αγγλο Ασθενή" ούτε για τη σπουδαία ταινία "Λίστα του Σίντλερ". Κι εμείς στη θέση του, παίζει να τα παρατούσαμε...

https://www.instagram.com/p/B7GRiFpAHc8/

 

Προτεινόμενα