Skip to main content

CELEBS

Ο Joaquin Phoenix, πρωταγωνιστής σε ταινία μικρού μήκους

 «Guardians of Life» (Φύλακες της ζωής)



Ο Αμερικάνος ηθοποιός, Joaquin Phoenix πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Guardians of Life», παραγωγή της οποίας είναι ΜΚΟ. Σκοπός της παραγωγής είναι  να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την προστασία του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Η επιλογή του πρωταγωνιστή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, καθώς ο Phoenix όχι μόνο δηλώνει ένθερμος μαχητής κατά της κλιματικής αλλαγής, αλλά αγωνίζεται για αυτήν με κάθε τρόπο.

 «Συμμετείχα στην ταινία για να αυξήσω την ευαισθητοποίηση σχετικά με την επίδραση της βιομηχανίας κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων στην αλλαγή του κλίματος", είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός και συνεχίζει «Είναι πραγματικά μια έκκληση για δράση. Το γεγονός ότι κόβουμε και καίμε ασταμάτητα τα τροπικά δάση, είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε, καθώς οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ακόμα χρόνος, αλλά μόνο εάν ενεργήσουμε τώρα και κάνουμε σαρωτικές αλλαγές στην κατανάλωσή μας, υπάρχει ελπίδα».

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε τις κυβερνήσεις να λύσουν αυτά τα προβλήματα για εμάς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τις εκλογές για να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές. Έχουμε προσωπική ευθύνη να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και να δράσουμε τώρα» ανέφερε ο Joaquin Phoenix μεταξύ άλλων.

Η ταινία διαρκεί μόλις δύο λεπτά και ο 45χρόνος ηθοποιός υποδύεται τον γιατρό που δίνει μάχη για να σώσει τον πλανήτη Γη που αργοπεθαίνει. Η σκηνή μοιάζει έντονα με επεισόδιο τηλεοπτικών σειρών όπως το «Grey's Anatomy».

 

Προτεινόμενα