Όλα όσα είπε η Aniston στην τελευταία της συνέντευξη στην Sandra Bullock

Τα πρώτα βήματα στον χώρο, το μέλλον και τα προσωπικά της

Τόνια Τζαφέρη

Mια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Sandra Bullock έδωσε η Άνιστον για χάρη του περιοδικού Interview. H 51χρονη ηθοποιός έχει αδιαμφισβήτητα μονοπωλήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον τόσο με την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της αλλά και την ίδια την προσωπικότητα της.

Μιλά για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τους γονείς της, για τη σχέση της με τις άλλες γυναίκες ηθοποιούς αλλά και για τα όνειρά της για το μέλλον. Αναφέρει μάλιστα, πόσο ξένη αισθανόταν στο Λος Άντζελες όταν πρωτοξεκινούσε και ένιωθε σαν εξωγήινη, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επάγγελμα.

Συνεχίζει λέγοντας πως αυτό που την αναστατώνει είναι να ανοίγει την τηλεόραση και να ακούει τις ειδήσεις. Ενώ αυτό που μπορεί να τη θυμώσει πραγματικά είναι το «απόλυτο χάος που υπάρχει», η κακή συμπεριφορά, η αχαριστία των ανθρώπων και η κακοποίηση των ζώων.

Όταν η Sandra Bullock τη ρωτάει τι είναι αυτό που ανυπομονεί να κάνει στο μέλλον, η απάντησή της είναι ότι δε φαντάζεται τον εαυτό της να κάνει κάτι συγκεκριμένο, αλλά αυτό που βλέπει για το μέλλον είναι κάτι σαν μια εικόνα στο μυαλό της, όπου ακούει και βλέπει τη θάλασσα, ακούει γέλια, βλέπει παιδιά να τρέχουν, ακούει παγάκια στο ποτήρι, μυρίζει φαγητό να μαγειρεύεται – μια χαρούμενη εικόνα.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares