Skip to main content

CELEBS

Όλα όσα είπε η Aniston στην τελευταία της συνέντευξη στην Sandra Bullock

Τα πρώτα βήματα στον χώρο, το μέλλον και τα προσωπικά της



Mια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Sandra Bullock έδωσε η Άνιστον για χάρη του περιοδικού Interview. H 51χρονη ηθοποιός έχει αδιαμφισβήτητα μονοπωλήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον τόσο με την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της αλλά και την ίδια την προσωπικότητα της.

Μιλά για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τους γονείς της, για τη σχέση της με τις άλλες γυναίκες ηθοποιούς αλλά και για τα όνειρά της για το μέλλον. Αναφέρει μάλιστα, πόσο ξένη αισθανόταν στο Λος Άντζελες όταν πρωτοξεκινούσε και ένιωθε σαν εξωγήινη, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επάγγελμα.

https://www.instagram.com/p/B8cDU9vBvic/

Συνεχίζει λέγοντας πως αυτό που την αναστατώνει είναι να ανοίγει την τηλεόραση και να ακούει τις ειδήσεις. Ενώ αυτό που μπορεί να τη θυμώσει πραγματικά είναι το «απόλυτο χάος που υπάρχει», η κακή συμπεριφορά, η αχαριστία των ανθρώπων και η κακοποίηση των ζώων.

https://www.instagram.com/p/B8cQ4LHhVgZ/

Όταν η Sandra Bullock τη ρωτάει τι είναι αυτό που ανυπομονεί να κάνει στο μέλλον, η απάντησή της είναι ότι δε φαντάζεται τον εαυτό της να κάνει κάτι συγκεκριμένο, αλλά αυτό που βλέπει για το μέλλον είναι κάτι σαν μια εικόνα στο μυαλό της, όπου ακούει και βλέπει τη θάλασσα, ακούει γέλια, βλέπει παιδιά να τρέχουν, ακούει παγάκια στο ποτήρι, μυρίζει φαγητό να μαγειρεύεται – μια χαρούμενη εικόνα.

https://www.instagram.com/p/B8bzkN7BNSv/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός