Skip to main content

CELEBS

Η... κατακόρυφος(!) της Katie Holmes

Ανακηρύσσεται ως το απόλυτο body goal, στα 41 της



Η 41χρονη αστέρας του Hollywood εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με την εκπληκτική φυσική της κατάσταση. Φαίνεται πως η γυμναστική και ο υγιεινός τρόπος ζωής αποτελούν προτεραιότητα για την διάσημη ηθοποιό. Η ίδια προετοιμάζεται για την συμμετοχή της σε μαραθώνιο και το τελευταίο της post στο ίνσταγκραμ, εντυπωσίασε για τα καλά τους ακόλουθους της.

Κάνει κατακόρυφο στην παραλία και μάλιστα με μπικίνι, αναδεικνύοντας έτσι τους... κόπους μια ζωής. Η ηθοποιός δείχνει πιο χαρούμενη και ισορροπημένη από ποτέ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Ήταν πραγματικά, μια έντονη προπόνηση. Μου δίδαξε ότι μπορώ να επιτύχω πράγματα. Όταν βάζεις το σώμα σου σε κάτι τέτοιο, μαθαίνεις πραγματικά να το εκτιμάς, αλλά και να γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει. Τώρα θα τρέχω, θα πυγμαχώ, θα κάνω ποδήλατο, γιόγκα".

https://www.instagram.com/p/B8o4TLUnnj3/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός