Skip to main content

CELEBS

Joaquin Phoenix: H νέα ακτιβιστική του δράση που έγινε viral

O Oσκαρικός ηθοποιός για μια ακόμη φορά κερδίζει σεβασμό



Αποτέλεσε ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών, πόσο μάλλον μετά την κατάκτηση του Α’ Ανδρικού Ρόλου στα Όσκαρ.
Εκτός από το ταλέντο στην υποκριτική όμως, έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές χάρη στο ήθος και την μαχητικότητα του. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και των ζώων.

Όλα δείχνουν πως μέλημα του αγαπημένου μας ''Τζόκερ'' είναι η βιωσιμότητα! Γι’ αυτό τον λόγο βρέθηκε για ακόμη μια φορά σε σφαγείο ζώων στη Νότια Καλιφόρνια, όπου είχε προγραμματίσει «ξενάγηση», η οργάνωση «Animal Save» του Los Angeles.

https://www.instagram.com/p/B8zYhamJjmm/

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο διευθύνων σύμβουλος του σφαγείου έδειξε στον ηθοποιό μια αγελάδα που είχε μόλις γεννήσει το μοσχαράκι της. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, ο Phoenix αποφάσισε να απομακρύνει τα θηλαστικά από το σφαγείο. Πρόκειται για την 5η μητέρα με το παιδί της που διασώζονται από το συγκεκριμένο σφαγείο. Τα ζώα, που ο Phoenix τα ονόμασε «Liberty» και «Indigo» θα ζήσουν στο εξής στο «Farm Sanctuary», μια δομή που προασπίζει τα δικαιώματα των ζώων.

https://www.instagram.com/p/B8v9G2WBxeB/

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα βρω φίλους σε ένα σφαγείο, αλλά γνωρίζοντας τον Anthony, (πρόεδρο/CEO του σφαγείου) και ανοίγοντάς του την καρδιά μου, συνειδητοποίησα πως μπορεί τελικά να έχουμε μεταξύ μας περισσότερα κοινά παρά διαφορές. Χωρίς την κίνηση καλοσύνης του, η Liberty και το μωρό της θα είχαν φρικτό τέλος. Παρόλο που θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την απελευθέρωση όλων των ζώων που υποφέρουν σε τέτοια καταπιεστικά συστήματα, πρέπει να κάνουμε μια παύση για να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε αυτές τις νίκες και τους ανθρώπους που βοηθάνε ώστε να γίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Phoenix.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;