Skip to main content

CELEBS

Η Ηλιάνα αποχώρησε από το MasterChef

Η επιστροφή των συμπαικτών στο σπίτι, το γράμμα της και το τρικούβερτο πάρτι



H Ηλιάνα κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 26 βαθμούς στη δοκιμασία του πιάτου αντιγραφής και έτσι ήταν εκείνη που αποχώρησε από το MasterChef. Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης συγκέντρωσε 30 βαθμούς, ενώ ο Σταύρος 32 και έτσι επέστρεψαν στο σπίτι του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

«Πρώτη φορά νιώθω τόσο ήρεμη. Μόλις είδα την τάρτα ήμουν σίγουρη ότι θα αποχωρήσω. Το συναίσθημα που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ένα κενό. Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά και να τη βάζουν σε ένα κουτάκι», είπε η ίδια η Ηλιάνα και παρέδωσε το pin της στον μέντορά της Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

Εν τω μεταξύ Πρώτος στο σπίτι του MasterChef επέστρεψε ο Δημοσθένης και όλοι μαζί περίμεναν να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα χτυπήσει το κουδούνι. Και αυτός ήταν ο Σταύρος Γεωργίου. Όταν η πόρτα άνοιξε και τον είδαν κάποιοι από τους συμπαίκτες του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. Γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στον Κύπριο παίκτη μιας και δεν το περίμενε. Ο ίδιος μετά από την εμπειρία της δοκιμασίας αποχώρησης θέλησε να δώσει μια συμβουλή στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας πως καλό είναι να μην λένε πράγματα ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου.

 

Στη συνέχεια, διάβασε το γράμμα της Ηλιάνας και η Μαριάννα ακούγοντας τα όσα είχε γράψει η νεαρή παίκτρια τη χαρακτήρισε ψηλομύτα. Μάλιστα, είπε ότι όλα τα κορίτσια πήγαν στο γυναικείο δωμάτιο και έκαναν ένα τρικούβερτο γλέντι.

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα που έχει στη συλλογή της

Σε κάθε της εμφάνιση τα φλας άστραφταν και έκλεβε τις εντυπώσεις

CELEBS

Θανάσης Κουρλουμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για μένα»

Oι ανακοινώσεις της θεατρικής εταιρίας και του σκηνοθέτη της παράστασης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους