Skip to main content

CELEBS

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson

Τo post του ζευγαριού στo Instagram



Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ αμερικανός ηθοποιός Tom Hanks ανακοίνωσε χθες Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Rita Wilson υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.


«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε η Wilson σε ανακοίνωσή της στο Twitter. Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Hanks ταξίδεψαν στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες μιας ταινίας του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζερ του. Ο 63χρονος Hanks είναι ο πρώτος χολιγουντιανός αστέρας που αποκαλύπτει ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2. Ο Hanks και η Wilson θα παραμείνουν σε απομόνωση και υπό επιτήρηση όπως και ο ίδιος διαβεβαίωσε.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Hanks θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», διευκρίνισε ο ηθοποιός, υποσχόμενος να κρατάει τον κόσμο «ενήμερο» και συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία που εικονίζει έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου από τον οποίο εξέχει ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

https://www.instagram.com/p/B9nVasnBNF5/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.