Skip to main content

CELEBS

Heidi Klum: Φιλιά από απόσταση με τον σύζυγο της

«Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια»



Η Heidi Klum και ο αγαπημένος της σύζυγος,  Tom Kaulitz, ζουν χωριστά το τελευταίο διάστημα, λόγω….κορωνοϊού. Το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει για λίγο καιρό απομονωμένο μέχρι να διαπιστωθεί αν είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Το 46χρονο μοντέλο εδώ και μια εβδομάδα αισθανόταν άρρωστο καθώς βρισκόταν στα γυρίσματα του America's Got Talent.

https://www.instagram.com/p/B9iwkZGJGfk/

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει την ίδια να φιλάει τον σύντροφο της μέσα απο ένα τζάμι, προκειμένου να προστατευτούν και οι δύο. Με τον τρόπο αυτό, στέλνει  μήνυμα πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε όσους αγαπάμε αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους.

https://www.instagram.com/p/B9vJ3QvJy1c/

Στην λεζάντα του βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως πολλοί από εσάς, είμαι άρρωστη όλη την εβδομάδα και δυστυχώς, ο σύζυγός μου, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του πριν από λίγες ημέρες επίσης αισθάνεται άρρωστος. Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα). Δε θέλουμε να διαδίδουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο… ακόμα και μεταξύ μας. Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω.
Αυτοί είναι παράξενοι καιροί… αλλά σε αυτές τις στιγμές, θυμάσαι τι είναι πραγματικά σημαντικό- οι άνθρωποι που αγαπάς και το να τους κρατήσεις ασφαλείς. Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι τώρα για να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες του κόσμου. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας, τους γείτονες και τις κοινότητες.
Παρακαλώ πολύ ακούστε τους ιθύνοντες και μείνετε σπίτι αν μπορείτε και αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους ανθρώπους… ειδικά αν δεν αισθάνεστε καλά. Βλέπω όλα τα όμορφα πράγματα που κάνει o κόσμος, ο ένας για τον άλλον ανά την υφήλιο και αυτό μου δίνει ελπίδα!
Στέλνω σε όλους αγάπη, θετικότητα και θετική ενέργεια… μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, αλλά χρειάζεται να παίρνουμε τα μέτρα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε όλοι ένα λαμπρό και υγιές μέλλον».

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.