Skip to main content

CELEBS

Μεγαλώνει η λίστα με τους celebrities που έχουν κορωνοϊό!

Μετά την Μπόμπα, Σκορδά, Φέρρης, Καλημέρης και Κοντοβά



Ο κορωνοϊός έχει κι επίσημα κηρυχθεί σε πανδημία από τον ΠΟΥ, με τα κρούσματα παγκοσμίως να αυξάνονται ραγδαία.Οι ευπαθείς ομάδες όπως τονίζουν οι επιστήμονες είναι ευάλωτες στον ιό, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούν να νοσήσουν και άτομα που ανήκουν σε υγιείς ομάδες.

Μάλιστα, ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» και γνωστά πρόσωπα του θεάματος, του αθλητισμού, αλλά και του πολιτικού κόσμου.

Η πρώτη γνωστή Ελληνίδα που ανακοίνωσε πως έχει κολλήσει τον ιό είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, έχοντας τον ίδιο στο πλευρό της, με ένα βίντεο στο Instagram ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι νοσεί.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον κόλλησαν κορωνοϊό. Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το ίδιο την είδηση, ενώ νόσησαν στην Αυστραλία, όπου βρίσκονται για επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού.

Ένα ακόμα από τα διάσημα κρούσματα του κορωνοϊού είναι η Φαίη Σκορδά. Με ανάρτηση στον λογαριασμό της το Σάββατο, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι έκανε την εξέταση μετά από πληροφορίες που είχε ότι άτομα του περιβάλλοντός της ήρθαν σε επαφή με ασθενείς. Παρότι η Φαίη διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ωστόσο οι εξετάσεις των παιδιών της βγήκαν αρνητικές. Όπως διευκρίνισε, είναι ασυμπτωματική και παραμένει στο σπίτι της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κατέβασε ρολά για άγνωστο διάστημα.

Στην λίστα μπήκε και ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος έκανε εξετάσεις και είναι θετικός στον ιό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και συνιστά σε όλους να παραμείνουν στο σπίτι τους, για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Με ένα tweet - απάντηση σε εκείνο του Δημήτρη Ουγγαρέζου-, το γνωστό τηλεοτπικό στέλεχος Τζώνης Καλημέρης, δημοσιοποίησε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του, η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά έχουν όλα τα συμπτώματα του covid - 19, και είναι περιττό -σύμφωνα πάντα με τη γιατρό τους- να κάνουν το σχετικό τεστ για να το επιβεβαιώσουν.

Στον χώρο του αθλητισμού ο αμυντικός της Γιουβέντους Daniele Rugani βρέθηκε κι αυτός θετικός στον COVID-19. Όπως και ο Γάλλος σταρ του ΝΒΑ Rudy Gobert, ο οποίος λίγες ημέρες πριν έκανε πλάκα σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει αρρωστήσει.

Στον χώρο της πολιτικής, θετική στον COVID-19 βρέθηκε η υπουργός Ισότητας της Ισπανίας και σύζυγος του Πάμπλο Ιγκλέσιας, Ιρένε Μοντέρο.

Ενώ τέλος θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Φρανκ Ριστέρ.

πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια