Skip to main content

CELEBS

MasterChef 4: Σταματούν τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού!

Βγαίνουν έξω οι παίκτες



Σε χθεσινή ανακοίνωσή του χθες το STAR έκανε γνωστό πως θα μειώσει τα επεισόδια του MasterChef 4, συμμορφωμένο προς τα νέα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Σε δελτίο τύπου του, το κανάλι, είχε κάνει ξεκάθαρο πως τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά απλώς σε πιο αργούς ρυθμούς. Το ίδιο είχε αφήσει να εννοηθεί και για τη διαδικασία του post-production, καθώς οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο MasterChef εργάζονταν από το σπίτι τους.

Δεδομένου ότι οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως: script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, κλπ. γίνονται με καθυστερήσεις η ανακοίνωση έλεγε πως θα προβάλλονται πλέον τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα. (Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00).

Ωστόσο, αποφασίστηκε η τελική αναστολή των γυρισμάτων. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν και τα τελευταία γυρίσματα. Η ''επάνοδος'' των παικτών και των κριτών παραμένει άγνωστη ακόμη, λόγω των συνθηκών..

Κάτω από αυτούς τους όρους, οι παίκτες θα επιστρέψουν σπίτια τους μέχρι νεοτέρας.

Η παραγωγή επεισοδίων είχε ήδη ξεκινήσει από τέλη Οκτώβρη, παρόλα αυτά, δεν έχει ολοκληρωθεί σε καμία περίπτωση.

Υπάρχει ενδεχόμενο να προβάλλεται ένα Master Class του MasterChef 4, ανά δύο εβδομάδες.

Σίγουρα πάντως, οι νέες συνθήκες που δημιουργούν τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ενδέχεται να αλλάξουν τη διάρκεια των επεισοδίων του MasterChef 4.

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα