Skip to main content

CELEBS

Bella Hadid: "Είμαστε ένα"

Η συμβολή του 23χρονου top model στην εποχή της πανδημίας



Ήταν το κορίτσι των εξωφύλλων όταν η Vogue Greece κυκλοφόρησε ξανά στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2019. Και τώρα, για να τιμήσει την επέτειο επιστροφής  ενός έτους της Ελληνικής Vogue, η Bella Hadid επιστρατεύεται ξανά στο εξώφυλλο.

Η 23χρονη σταρ της πασαρέλας ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram την Πέμπτη και μοιράστηκε με τους followers της, τις δύο διαφορετικές βερσιόν εξωφύλλου για το τεύχος Απριλίου, με τίτλο "Είμαστε ένα". "Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η ιστορία του "είμαστε όλοι μαζί",  πόσταρε κάτω απ’ τις φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/B99rBqzpKp5/

Τα εξώφυλλα "Είμαστε ένα" της Bella φαίνεται να υποδηλώνουν την παγκόσμια πανδημία που έχει μολύνει πάνω από 250.000 ανθρώπους και σκότωσε πάνω από 10.000 παγκοσμίως.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι επίσης απομονωμένη σπίτι της, αφού και  οι δύο πόλεις όπου μένει, το Λος Άντζελες και η Νέα Υόρκη, έχουν κλείσει με lockdowns, με όλες τις μη βασικές επιχειρήσεις κλειστές και με τους κατοίκους να υποχρεούνται να μένουν στο σπίτι, εκτός από τις βασικές τους δραστηριότητες.

https://www.instagram.com/p/B9z2qwQAy0W/

«Να είστε ευγενικοί, με σεβασμό, να είστε ενήμεροι», έγραψε για το Instagram, ενώ νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, μοιράστηκε μια παραπομπή από το διάσημο πια ποίημα της Kitty O'Meara της ποιήτριας της πανδημίας από το ποίημα της, "And the people stayed home". «Η κοινωνική απομάκρυνση δεν είναι για εσένα προσωπικά. Είναι καιρός να μην είμαστε εγωιστές, αλλά να είμαστε αλέρτ και ενήμεροι για εκείνους που, το ανοσοποιητικό σύστημά τους είναι πιο επιρρεπές στο να νοσήσουν».

https://www.instagram.com/p/B97QRYCpr1m/

Πρόσθεσε: «Αν βρίσκεστε στο super market και αγωνίζεστε με μια ηλικιωμένη κυρία πάνω από το χαρτί τουαλέτας, είστε λάθος και δεν κάνετε τίποτα για να βοηθήσετε το πρόβλημα. Κινηθείτε με αγάπη και ο κόσμος  θα θεραπευτεί... αργά αλλά σίγουρα!

«Και στους ανθρώπους που εξακολουθούν να εργάζονται... σας ευχαριστώ και σας σκέφτομαι! παραμείνετε ασφαλείς και γεμάτοι σεβασμό, σας αγαπώ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.