Ο Στάνκογλου, ο Μάλαμας και το... viral κοτόπουλο!

#μενουμεσπιτι: Oι δυό φίλοι μοιράζονται συνταγή μαγειρικής και ρίχνουν το fb

Ρόμυ Μελάνι

Στο πλαίσιο του συνθήματος #Μένουμε_Σπίτι, όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες έχουν αρχίσει να ανταλλάσουν μεταξύ τους μηνύματα για να διασκεδάσουν  την ανία της απομόνωσης και κάποια από αυτά είναι... ασύλληπτα!

Όπως η συνταγή για κοτόπουλο με... ουίσκι που ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Σωκράτης Μάλαμας έστειλε στον φίλο του ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου κι εκείνος τη μοιράστηκε και... έγινε viral!

View this post on Instagram

A post shared by Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)


Διαβάστε την επική -σε όλα της- συνταγή:


Με χιούμορ κι αυτοσαρκασμό βλέπει  την καραντίνα στο σπίτι ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook μία συνταγή μαγειρικής που του έστειλε ο Σωκράτης Μάλαμας.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις "Αγριες Μέλισσες", μοιράστηκε τη συνταγή για κοτόπουλο με ουίσκι του τραγουδοποιού και προκαλεί χαμόγελο

Έβδομη μέρα εγκλεισμού. Για να γελάσει το χειλάκι μας... Καλημέρα κόσμε!!!! Σταλμένο αργά την...

Posted by Yiannis Stankoglou on Friday, March 20, 2020

Έβδομη μέρα εγκλεισμού.
Για να γελάσει το χειλάκι μας...
Καλημέρα κόσμε!!!!
Σταλμένο αργά την νύχτα από Σωκράτη Μάλαμα 

ΣΥΝΤΑΓΗ : Κοτόπουλο με Ουίσκι
Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι.
Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.
Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιόλαδου .
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά.
Σερβιριστειτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.
Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Ουίσκι. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές.
Μετά από ένα τέταρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιβλέψετε το κλείσιμο του κοτόπουλου.
Λιάστε ξανά το μπουκάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία.
Μετά από ένα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνοανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε...βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.
Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα.
3 λοτήρια αρφότερα ....
https://www.instagram.com/p/B94O8mBHxw0/



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares