Skip to main content

CELEBS

Θετικός στον κορωνοϊό ο διάσημος Placido Domingo

Ο 79χρονος μαέστρος  καλεί τους πάντες να σεβαστούν τις οδηγίες των κυβερνήσεων


Ρόμυ Μελάνι

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο διάσημος Ισπανός μαέστρος Πλάθιντο Ντομίνγκο

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή μέσα από το προφίλ του στο Facebook. 

Ο 79χρονος  Ντομίνγκο κάλεσε τους πάντες να σεβαστούν τις οδηγίες των κυβερνήσεων ώστε να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

«Αισθάνομαι ότι έχω ηθικό χρέος να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον COVID19, τον κορωνοϊό. Η οικογένειά μου και εγώ βρισκόμαστε όλοι σε απομόνωση για όσο κρίθηκε ιατρικά απαραίτητο. Προς το παρόν είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας αλλά εγώ εμφάνισα πυρετό και συμπτώματα βήχα οπότε αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

 

Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δυο μέτρων μεταξύ σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και πάνω από όλα μείνετε σπίτι αν μπορείτε!

Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σας παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες των κυβερνήσεών σας και τις ρυθμίσεις για να μείνετε ασφαλείς, προστατεύοντας όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία» έγραψε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός