Skip to main content

CELEBS

Rihanna: Η γενναιόδωρη προσφορά της για την μάχη με τον κορωνοϊό

«Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο σημαντικό να προσέχουμε ο ένας τον άλλον»



Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως και πολλοί ακόμα celebrities απο το Hollywood δείχνουν την αμέριστη στήριξη τους στην μάχη που δίνει αυτές τις μέρες η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊoύ. Η ίδια, γνωστή και για την αμύθητη περιουσία της, προχώρησε σε μια πολύ γενναιόδωρη πράξη αφού μέσω του οργανισμού «Clara Lionel Foundation» πήρε την απόφαση να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια που θα μοιραστούν για διάφορους σκοπούς στις ΗΠΑ, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Συγκεκριμένα τα χρήματα αυτά προσφέρονται για την σίτιση αλλά και υγειονομική περίθαλψη ατόμων που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ έχουν χτυπηθεί απο τον ιό  καθώς και την επάνδρωση νοσοκομείων και ιατρικών εργαστηρίων με σχετικό εξοπλισμό. «Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο σημαντικό να προσέχουμε ο ένας τον άλλον και να παρέχουμε βοήθεια σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Εκεί που δέχονται τα πιο πολλά χτυπήματα από την πανδημία», ανέφερε η Justine Lucas, CEO του Clara Lionel Foundation.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department