Skip to main content

CELEBS

Michelle Obama: Το μήνυμα της για τον κορωνοϊό

«Όταν οι στιγμές είναι κακές…μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λιγότερα»



Οι μέρες της καραντίνας είναι λίγο πολύ ίδιες για όλους μας, αφού έχουμε κληθεί να μείνουμε μέσα στο σπίτι και να περιορίσουμε τις ασχολίες μας μέσα σε αυτό. Το ίδιο κάνουν και οι περισσότεροι celebrities, οι οποίοι ανεβάζουν διαρκώς διάφορα βίντεο, post κ.α. ενημερώνοντας πως περνούν τον χρόνο τους εν μέσω καραντίνας.

Η διάσημη Ellen De Generes, όπως φαίνεται συνεχίζει να εργάζεται στο σπίτι, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους επώνυμους φίλους σε λίγο πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και φυσικά μέσω τηλεφώνου. Αυτή την φορά τηλεφώνησε στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, για να μάθει πώς πηγαίνουν τα πράγματα με την καραντίνα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/tv/B-Fu61ABocz/?hl=el

«Προσπαθούμε απλά να οργανώσουμε τις ημέρες μας. Όλοι είναι εδώ, τα κορίτσια έχουν επιστρέψει, είναι στα δωμάτιά τους και παρακολουθούν online τα μαθήματά τους», είπε η Michelle Obama για τις κόρες της, που επέστρεψαν από το πανεπιστήμιο. «Ο Barack είναι... δεν ξέρω πού είναι. Έκανε μια τηλεδιάσκεψη, εγώ μόλις τελείωσα με μια τηλεδιάσκεψη... Προσπαθούμε να έχουμε μια ρουτίνα, αλλά βλέπουμε λίγο Netflix και χαλαρώνουμε», ανέφερε η Michelle Obama.

«Συμπονώ τους ανθρώπους που θα υποφέρουν εξαιτίας αυτού που θα συμβεί στην οικονομία και πρέπει να προσέξουμε τι θα κάνουμε για να στηρίξουμε όλους αυτούς που, όταν τελειώσει αυτή η καραντίνα ό,τι θα έχει απομείνει για τις επιχειρήσεις τους θα είναι κάτι αρνητικό».

Ενώ συνεχίζοντας την κουβέντα της, τόνισε χαρακτηριστικά πως υπάρχει και κάτι καλό στην όλη υπόθεση «Μας αναγκάζει να συνεχίσουμε να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, να κάνουμε πραγματικές συζητήσεις, να δούμε πώς θα απασχοληθούμε χωρίς την τηλεόραση ή τους υπολογιστές. Μας θυμίζει ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά από αυτά που έχουμε. Όταν οι στιγμές είναι κακές, έχουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε την υγεία μας... Μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λιγότερα και αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που θέλω να καταλάβουν τα παιδιά μας. Να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και να είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε όταν έρθει η στιγμή».

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο