Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννης Στάνκογλου αφήνει πίσω του τον Θωμά Κυπραίο

«Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου»



Οι «Άγριες Μέλισσες», η τηλεοπτική σειρά του Αντ1, που καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές με τις καταιγιστικές εξελίξεις της, παρόλο που έχουν σταματήσει να προβάλλονται τα καινούργια επεισόδια της, φέρνει στο φως νέα ανατρεπτικά γεγονότα. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εφημερίδα «RealLife» αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

«Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή» ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός που με την μοναδική ερμηνεία αλλά και γοητεία του κέρδισε την εύνοια του γυναικείου κοινού.

 

 

Οι «Άγριες Μέλισσες» δεν φαίνεται πως θα επιστρέψουν στους δέκτες μας με νέα επεισόδια σύντομα, αφού τα γυρίσματα έχουν διακοπεί μέχρι τα τέλη Απριλίου. «Είχε αποφασιστεί η παύση των γυρισμάτων για δεκαπέντε ημέρες, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, εστάλη ένα email στους συντελεστές της σειράς που τους παύει τα γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου. Αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Για ένα μεγάλο διάστημα η σειρά θα παίζεται σε επανάληψη. Υπάρχουν κάποια γυρισμένα επεισόδια, αλλά ακόμα είναι άγνωστο πότε θα προβληθούν στην τηλεόραση» ανέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς