Skip to main content

CELEBS

Το καστ της ταινίας «Contagion» στέλνει το δικό του μήνυμα για τον Covid-19

Η ταινία που είναι ξανά στις TOP 10 στις streaming πλατφόρμες



Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Contagion», κλήθηκαν να μιλήσουν ανοιχτά για τον κορωνοϊό, αφού η ίδια περιγράφει με τρομακτική ομοιότητα στιγμές που βιώνει ο πλανήτης μας αυτές τις ημέρες. Η επίκαιρη αυτή ταινία είναι πλέον no1 trend στο twitter.  

 

 

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Columbia, επιστράτευσαν το καστ της δημοφιλούς ταινίας και συγκεκριμένα τους, Matt Damon, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Marion Cotillard και Jennifer Ehle, ώστε να συμμετάσχουν στις ανακοινώσεις των υγειονομικών υπηρεσιών, σχετικά με τον τρόπο περιορισμού του Covid -19.

«Εκείνη ήταν μια ταινία. Αυτή είναι η πραγματική ζωή» είπε χαρακτηριστικά ο Matt Damon, ο οποίος υποδύθηκε έναν ήρωα που είχε ανοσία στον φονικό ιό που προκάλεσε την πανδημία στην ταινία του 2011.

Με τη σειρά της η Kate Winslet, φαίνεται να έχει πάρει τον ρόλο της πολύ σοβαρά, εξηγώντας μέσα από ένα βίντεο ακριβώς πώς πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας και πώς ν’ απολυμαίνουμε τις επιφάνειες στο σπίτι μας.

Ο Laurence Fishburne , με ένα δικό του βίντεο, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως «το μικρόβιο ταξιδεύει μέσω της ανθρώπινης επαφής οπότε από εμάς τους ίδιους κρίνεται εάν τελικά επιβιώσει». Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε τον ιό και να τηρούμε το social distancing. Η ‘’πανδημία’’ σημαίνει ότι ο κορωνοϊός είναι παντού, χωρίς να εμφανίζεται όμως την ίδια στιγμή σε όλα τα μέρη του κόσμου».

Η Marion Cotillard στην ταινία υποδύεται μία γιατρό, η οποία προσπαθεί να βρει λύση για το ξέσπασμα ενός υποτιθέμενου ιού. Στην πραγματικότητα, όμως, όπως λέει η ίδια, είναι μία γυναίκα,  μαμά, κόρη και ηθοποιός και θέλει όσο τίποτα να «κατατροπωθεί» ο νέος κορωνοϊός.

Τέλος, η Jennifer  Ehle, η οποία στο «Contagion» υποδύεται την επιστήμονα που βοηθά στην ανακάλυψη του εμβολίου κατά του θανατηφόρου ιού, προέτρεψε τον κόσμο να ακολουθεί πιστά τις συστάσεις των επιστημόνων «και αυτό σημαίνει να μην δίνει σημασία στις φωνές εκείνων που θέλουν να προωθήσουν κάτι άλλο, ασχέτως πόσο ισχυρές μπορεί να είναι».

Πηγή: Star.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner