Skip to main content

CELEBS

Harry - Meghan Markle: Χωρίς account στο Instagram

"Δε θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται"


Ρόμυ Μελάνι

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle όπως είναι ήδη γνωστό έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μόλις ανακοίνωσαν το κλείσιμο του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram, Sussex Royal αποχαιρετώντας τους 11 εκατομμύρια followers τους.

Αρχικά, το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την εξάπλωση του κορωνοϊού. «Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία κάθε ανθρώπου σε ολόκληρη την υφήλιο και να βρεθούν λύσεις στα πολυάριθμα προβλήματα που έχει προκαλέσει αυτή η πανδημία», γράφουν στο μήνυμά τους.

«Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο», αναφέρουν στη συνέχεια.

Και κλείνουν τονίζοντας; «Δε θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται. Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο».

https://www.instagram.com/p/B-XTsETJsU0/

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department