Γιώργος Καραμίχος: Μας μεταδίδει από το Λος Άντζελες την καραντίνα

«Πρέπει να εστιάσουμε στους νέους γιατί…»

Τόνια Τζαφέρη

Σε αυτοπεριορισμό εδώ και τρεις εβδομάδες είναι ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.

Οι ΗΠΑ μετρούν τα περισσότερα κρούσματα του νέου covid-19 παγκοσμίως, με τις εκτιμήσεις των ειδικών να κάνουν λόγο για χιλιάδες νεκρούς στο μέλλον. Οι περισσότερες πολιτείες έχουν τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και φυσικά ο αυτοπεριοριμός είναι ο μόνος τρόπος να εμποδίσουν την δυσάρεστη εξέλιξη. 

Πώς βιώνει λοιπόν ένας Έλληνας ηθοποιός την καραντίνα σε μια ξένη χώρα και μάλιστα στις ΗΠΑ όπου μετρούν πλέον τα περισσότερα κρούσματα;

Το πρωί της Δευτέρας ο Καραμίχος βρέθηκε (διαδικτυακά) καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» όπου αναφέρθηκε στην ολιγωρία της κυβέρνησης Τραμπ για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, τονίζοντας πως όσοι είναι από την Ευρώπη, έχουν μπει σε καραντίνα εδώ και καιρό.

Ο ίδιος συνεχίζει να παραδίδει τα μαθήματά του μέσω διαδικτύου και καταλαβαίνει από τους μαθητές του πόσο δύσκολο είναι στη νέα γενιά εν γένει να περιοριστεί και να μείνει στο σπίτι.

«Πρέπει να εστιάσουμε στους νέους γιατί αυτοί θα αποτελέσουν τους ανθρώπους που θα μιλήσουν στο μέλλον σε μια αντίστοιχη πανδημία» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, άδραξε την ευκαιρία να εκφράσει τη βαθιά του εναντίωση ως προς τα ζώα που ζουν κλεισμένα στους ζωολογικούς κήπους, εξηγώντας πως η καραντίνα θα έπρεπε όλους να μας ευαισθητοποιήσει και να μας καταδείξει πόσο άσχημο είναι να ζει κανείς σε κελί.

Πηγή: star.gr

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares