Skip to main content

CELEBS

Selena Gomez: Η δωρεά της σε νοσοκομείο του Los Angeles

Η ίδια νοσηλευόταν εκεί στο παρελθόν



Αρκετοί είναι εκείνοι οι celebrities που έδειξαν την δύναμη τους σε μια πραγματική μάχη, ενάντια στην πανδημία του Covid-19. Χρηματικές δωρεές αλλά και υλικό εξοπλισμό εξασφαλίζουν πολλοί επώνυμοι του Hollywood, δείχνοντας την μεγαλοψυχία αλλά και γενναιοδωρία τους. Σε μια αντίστοιχη πράξη προχώρησε και η Selena Gomez, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφερε και αυτή με τον δικό της τρόπο στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η ίδια με μια προσωπική δήλωση στο Twitter ανέφερε πως έκανε μια δωρεά στο νοσοκομείο, Cedars-Sinai του Los Angeles, χωρίς να αναφέρει το ακριβές πόσο, εξηγώντας πως η δωρεά στον συγκεκριμένο νοσοκομείο ήταν προσωπική για αυτή.

«Τόσο ευγνώμονες για κάθε ιατρικό επαγγελματία που θέτει την υγεία του σε κίνδυνο για να φροντίσει τους άλλους. Με είχαν φροντίσει πολύ στο παρελθόν έτσι είναι η σειρά μου να δείξω την ευγνωμοσύνη μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Selena Gomez.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department